Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][1.2.4]ZombieCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy któryś z chłopaków został znudzony rzemiosło i przetrwanie pnącza i zombie w nocy jeszcze? Mam nadzieję, że nie. Ale mam coś całkiem ekscytujące dla niektórych z was, że może zrobić przerwę. Jej jak Zło Residence powiedziałbym, ten mod nazywa Mod ZombieCraft, która jest już kompatybilny z Minecraft 1.2.4. Teraz to, co ten mod robi to dodać grę do swojego Minecraft gdzie będziesz mógł zabić nazistowskich zombie.

Tekst wyżej jest tłumaczony

To będzie w etapach intensywność będzie rosła silniejsza każdym etapie. Napotkasz wiele różnych broni i inne przydatne rzeczy po grze. Jej naprawdę coś ekscytujące spróbować.Można nawet użyć do dla wielu graczy i myślę, że do 4 graczy, dzięki czemu można zaprosić swoich znajomych, aby pomóc z tym. Bądźmy szczerzy, to tylko dodatek do gry Minecraft, więc nie będzie nic robić do gier Minecraft. Jego zabawa więc spróbować!

Tekst Wyżej jest tłumaczony

Download:

http://speedy.sh/GMAUg/zombiecraft-Launcher.zip

Skan:

https://www.virustotal.com/file/5eb98ffb10d43d4b21fb7829fb26932ff7527f61cd22d960a7b62a488c106340/analysis/

1. Pobierz najnowszą wersję ZombieCraft mod do Minecraft 1.2.4 z linku poniżej
  2. Zapisz plik zip gdziekolwiek chcesz
  3. Następnie uruchom ZombieCraftLaunch.jar dla Windows, lub otworzyć za pomocą platformy Java, z dowolnego miejsca!
  4. Teraz, jeśli ta nie działa, po prostu ten plik do .minecraft / bin folderu
  5. Także jeśli chcesz otrzymać 3 dodatkowe mapy, które można umieścić zawartość "ZC Dodatkowe Maps.zip" w folderze. \ Minecraft zcmaps!
  6. Dzięki Coros dla tej Wspaniała Mod ZombieCraft!

Opublikowano
Jej jak Zło Residence powiedziałbym,

Chodziło o grę Resident Evil, czy mógł byś to poprawić?

@ps to miało być pewnie tak:

"Jest jak Resident Evil powiedziałbym"

jOABuHG.png

Opublikowano

Jak to zainstalowac ?

• Pobierz najnowszą wersję ZombieCraft mod do Minecraft 1.2.4 z linku poniżej
  • Zapisz plik zip gdziekolwiek chcesz
  • Następnie uruchom ZombieCraftLaunch.jar dla Windows, lub otworzyć za pomocą platformy Java, z dowolnego miejsca!
  • Teraz, jeśli ta nie działa, po prostu ten plik do .minecraft / bin folderu
  • Także jeśli chcesz otrzymać 3 dodatkowe mapy, które można umieścić zawartość "ZC Dodatkowe Maps.zip" w folderze. \ Minecraft zcmaps!
  • Dzięki Coros dla tej Wspaniała Mod ZombieCraft!

Następnym razem czytaj.

y5r5.png

Opublikowano

MORDOR!

Biedne Zwięrzeta Czekają na twoją Pomoc Pomoz im Nie Bądz Nie dobry

Prosze to tylko 1%

d424a80f76e16bf552a09fae02fee808_126267.gif

Opublikowano

Czy ktoś z was znudził się craftowaniem i walką z creeperami i zombie w nocy już? Mam nadzieję, że nie. Ale mam coś całkiem ekscytujące dla niektórych z was, że może zrobić przerwę.Jest jak z

Resident Evil

powiedziałbym, ten mod nazywa Mod ZombieCraft, która jest już kompatybilny z Minecraft 1.2.4. Teraz to, co ten mod robi to dodać grę do swojego Minecraft gdzie będziesz mógł zabić nazistowskich zombie.

Mała korekta nie wiem jak inne rzeczy przetłumaczyć

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Nie da się zainstalować bez premium nie rozumiecie tego autor nie życzył sobie żeby piraci w to grali

1330007971-U359964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...